loading...
جازموریان
کاینوکس بازدید : 253 چهارشنبه 05 شهریور 1393 نظرات (0)

 

 

تترینگ چیست؟
تترینگ چیست؟


 





 
لغت تترینگ Tethering از کلماتی است که کم کم جای خودش را در دایره لغات روزانه ما باز می کند. البته در ایران به خاطر سرعت کند اینترنت آن را کمتر می شنویم. اما همچنان در اینجا هم با سرعت بسیار محدود قابل استفاده است.‏گاهی اوقات برایتان پیش می آید که روی تلفن همراه تان اینترنت دارید اما دستگاه دیگری همراه شما یا دوستتان است که به اینترنت نیاز دارد اما آن وسیله دسترسی به اینترنت ندارد. احتمالا در آن وضعیت آرزو می کردید کاش روشی وجود داشت که می توانستم اینترنت موبایل ام را به لپ تاپ بدم. ‏خوشبختانه این کار در تعداد زیادی از تلفن های هوشمند جدید امروزی امکان پذیر است و به آن تتر کردن(Tethering) می گویند. روی این تلفن های همراه نرم افزاری نصب شده که می توانند اینترنت خودشان را از طریق Wi-Fi ، بلوتوث و یا کابل یو اس بی به دستگاه دیگری قرض بدهند. دستگاه دریافت کننده اینترنت می تواند هر چیزی باشد مانند لپ تاپ، تبلت یا یک تلفن همراه دیگر که اینترنت ندارد. ‏

البته ممکن است بگویید با این اینترنت کند روی شبکه موبایل ایران که دیگر تتر کردن معنی نمی دهد. ما هم با شما موافقیم اما تصور کنید که در سفر نوروزی هستید و در وسط جاده نیاز فوری به اینترنت روی لپ تاپ تان دارید. در چنین مواقعی این روش بسیار مفید واقع میشود و اگر امتحان کنید با همین اینترنت کند هم میشود برخی کارهای ضروری را انجام داد. در تست هایی که ما انجام داده ایم شبکه ایرانسل سرعت بهتری را نسبت به همراه اول در حال تتر ارایه میداد. البته بهتر بودن به معنی سرعت خوب نیست و تقریبا می توانید اینترنتی مانند DialUp را تجربه کنید. سرعت متغییر است و بستگی به عوامل مختلفی دارد. مانند اینکه در چه موقعیت مکانی نسبت به ایستگاه آنتن دهی باشید، ترافیک شبکه در آن ساعت چقدر است و اینکه لنگر کشتی به کابل اینترنت اصابت کرده باشد یا نه. ‏
‏حالا این سوال پیش می آید که روی کدام تلفن ها می توانیم تتر کنیم؟ اگر از یک تلفن اندرویدی استفاده می کنید این امکان را به صورت پیش فرض روی آن پیدا می کنید. در طرف دیگر این کار روی آیفون و آی پد هم تا پیش از این با نصب یک نرم افزار امکان پذیر میشد. اما با ارایه نسخه ۴.۳ سیستم عامل iOS به صورت پیش فرض به سیستم عامل اضافه شده است. اگر از تلفنی با سیستم عامل سیمبیان هم استفاده می کنید نرم افزاری به نام JoikuSpot برای این کار وجود دارد. ‏
تتر وقتی لذت بخش است که شما روی تلفن همراهتان اینترنت پرسرعت داشته باشید. حتی بعضی از افرادی که به اینترنت موبایل پرسرعت دسترسی دارند از این روش برای تامین اینترنت خانگی شان هم استفاده می کنند. اما همانطور که گفتیم در حال حاضر در اپراتورهای موبایل در ایران استفاده از آن نتایج راضی کننده ای در اختیارتان قرار نمی دهد. اما می توانید آن را به عنوان یک امکان که ممکن است در مواقع ضروری به کارتان بیای گوشه ای ذهنتان نگه دارید. 

 


خیلیا ترجیح می دن، وب گردی و یا کارای دیگه ی اینترنتی رو با رایانه های رومیزی یا لپ تاپ انجام بدن. ، برای عده ای هم فرقی نمیکنه و با تلفن همراه این کار ، یعنی وب گردیشون رو انجام میدن
خیلی وقتها مرور اینترنت از طریق کامپیوتر انجام میشه  ، بعضی وقتها هم با موبایل میشه وب گردی رو انجام داد   ، اما بعضی وقتها مثلا وقتهایی که در  تو هستین  ممکنه مجبور بشین اینترنت موبایلتون رو به رایانه انتقال بدینو با رایانه و در سفر   وب گردی رو انجام بدین   ، به این کار تترینگ گفته میشه
برای این کار اول باید، اینترنت گوشی رو یه جوری به رایانه ی ثابت منتقل کرد.
شاید بهترین شرایط وقتیه که شما لپ تاپ مجهز به وای فای و یک گوشی وای فای دار و ترجیها هوشمند داشته باشین.


تو گوشی های اندرویدی، با توجه به شرکت سازنده، معمولا به صورت پیش فرض، نرم افزار های تِتِرینگ یا همون انتقال اینترنت وجود داره. کافیه از توی  بخش ستینگ و بعد ، قسمت wireless & network ، وای فای، هات اسپاتِ گوشی رو روشن کنین . وقتی این کار رو کردین ، گوشی تون تبدیل به یه روتر می شه ،
الان گوشی شما داره اینترنت رو از جی پی آر اس یا نسل سوم میگیره و تبدیلش میکنه به وای فای ، پس چند تا گوشی یا لپ تاپ دیگه میتونند از این اینترنت استفاده کنند
البته تو گوشی های هر شرکتی، ممکنه  شیوه ی روشن کردن، هات اسپات به خاطر رابط کاربری های مختلف، با هم فرق داشته  باشه که با یه کم گشتن تو گوشی، می تونین پیداش کنین.
برای اینکه هر کسی هم نتونه از اینترنت  گوشیه شما استفاده کنه، می تونید از همون بخش wireless & network برای هات اسپات گوشی تون ،پَس ورد تایین کنین.
اگه رایانه تون، وای فای هم نداشته باشه، کافیه که با USB گوشی تون رو به رایانه وصل کنین و بعد، نوع ارتباط گوشی از راه USB  رو در حالت USB Tethering قرار بدین. اینجوری اینترنت گوشی، بدون وای فای به رایانه تون منتقل می شه.
البته ممکنه درنسخه های مختلف اندروید و یل گوشی های هر برندی، انجام این کار متفاوت باشه که در همه ی اون ها می تونید با رفتن به بخش setting و wireless & network ، تنظیمات مربوطه رو به راحتی انجام بدین.
غبر از این راه ها که تقریبا تو همه گوشی های اندرویدی هست، اَپ های مخصوص این کارم وجود داره.
یکی از این برنامه ها، wifi tethering ه، که علاوه بر اینکه اینترنت گوشی رو انتقال می ده، می تونید سرعت آپ لود و دانلود و بقیه ی جزئیات ارتباط رو هم ببینین.
Smart usbbtwifi tether، اسم یه نرم افزار دیگه برای این کاره. این اَپ علاوه بر USB و وای فای، از بلوتوسم برای اتصال به اینترنت استفاده می کنه. فقط کافیه که سیستم تون، بلوتوس داشته باشه ، تا از طریق ارتباط دو تا دستگاه، بتونین از اینترنت گوشی ،روی رایانه هم استفاده کنین.
نرم افزار open garden هم با یه تفاوت، کار انتقال اینترنت رو انجام می ده، اون تفاوت اینه که باید این اپ رو ،هم روی گوشی اندرویدی تون، هم روی رایانه تون نصب کنین. تا با اجرای این نرم افزار روی دو دستگاه، اینترنت بین شون به اشتراک گذاشته بشه. با این برنامه می توینن، بیشتر از یه رایانه رو به گوشی وصل کنین، فقط باید روی تمام سیستما این برنامه نصب باشه. تو صفحه ی این اپ، توی گوشی تون می تونین، تعداد استفاده کننده از اینترنت اشتراکی و نحوه ی ارتباط شون با گوشی رو ببینین.
مثل این نرم افزارا ، برای بقیه ی سیستم عامل های پرطرفدار مثل IOS ، سیمبین و ویندوز فون هم، وجود داره .
سیستم عامل سیمبین  بر خلاف اندروید به صورت پیش فرض برنامه ای برای اشتراک گذاری اینترنتِ گوشی هوشمند  نداره. ولی با نصب نرم افزار می تونین ،این نقص رو برطرف کنین.
یکی از این برنامه ها، اَپِ Joiku spot(جویکو اسپات) ه. طرز کار این برنامه هم، مثل همون چیزیه که برای اندروید گفتیم. کافیه اپ رو روی گوشی تون اجرا کنین  تا برنامه اینترنت و به اشتراک بذاره. توی این نرم افزارم می تونین، سرعت دانلود و بقیه جزئیات ارتباط و ببینین. یک از معایب این نرم افزار اینه که هنگام اشتراک گذاری اینترنت ، اون اینترنت روی گوشی ها ی اندرویدی و بعضی از نسخه های ios قابل دریافت نیست.
البته این کار و با نرم افزارِ pc suite (پی سی سوت) ه مخصوص گوشی های سیمبین ام می تونین انجام بدین. که هم از طریق بلوتوث و کابل یو اس بی، اینترنت موبایل و به رایانه انتقال می ده.
کسایی که از سیستم عامل ویندوز فون استفاده می کنن ، می تونن به راحتی، از ستینگِ گوشی شون ، به قسمت internet sharing برن و اون رو روشن کنن. نرم افزارایی مثل tether-x هم وجود داره که علاوه بر اشتراک گذاری اینترنت، امکانات دیگه ای رو هم به شما می ده.
سیستم عامل ios هم به طور پیش فرض از تترینگ پشتیبانی می کنه و برای فعال کردن اون باید به این روش که می بینین عمل کنین(همین طور که می بینین، برای برای انتقال اینترنت گوشی به رایانه سه را دارین، وای فای ، بلوتوث، و یا اتصال از طریق کابل یو اس بی. البته از نرم افزارایی مثل PDAnet وMyWi  هم می شه برای این کار استفاده کرد.
فقط یادتون باشه، اگه می خواین اینترنت گوشی تون رو به اشتراک بذارین. مسائل امنیتی رو فراموش نکنین و حتما برای هات اسپات گوشی تون رمز بذارین.  خب ،  سعی کردم روشای انجام تترینگ رو برای سیتم عاملای مختلف به طور خلاصه براتون توضیح بدم. البته غیر از این برنامه های معرفی شده، نرم افزارای دیگه ای با قابلیتای خاصَّم وجود داره که با یه سرچ تو اینترنت می تونین اونا رو پیدا کنین.

 

 
Click to download in FLV format (13.62MB)
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
به جازموریان خوش آمدید(jazmooryan.ir)
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 181
  • کل نظرات : 83
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 9
  • آی پی امروز : 60
  • آی پی دیروز : 51
  • بازدید امروز : 221
  • باردید دیروز : 107
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 2,131
  • بازدید ماه : 3,138
  • بازدید سال : 14,585
  • بازدید کلی : 179,482
  • کدهای اختصاصی